OnSiteCatalog.com
DanishEnglish
Der er flere forskellige ting du skal tjekke, før du uploader din PDF. Først og fremmest er det vigtigt, at din fil hedder ’.pdf’ til efternavn. Det er ikke alle styresystemer, der tilføjer denne endelse automatisk, Apple's Mac's husker det eksempelvis ikke altid. Hvis din PDF-fil ikke har den endelse, virker den ikke på OnSiteCatalog.

Filnavnet må, udover at ende med .pdf, kun indeholde tegnene a-z, A-Z og 0-9. Hvis din fil indeholder specialtegn eller mellemrum, er det ikke sikkert, at den vil fungere med OnSiteCatalog.

rigtigt_forkert_dk.gifUndgå dobbeltopslag
Mange publikationer er lavet med dobbeltopslag som PDF – hvis din PDF indeholder dobbeltopslag kan den ikke konverteres til et OnSiteCatalog. Husk derfor at lave din PDF med fortløbende sider, som i eksemplet.

Konverter til RGB
For at opnå det bedste resultat bør din PDF være i RGB-farver. Mange PDF’er er lavet i CMYK-farver. Du konverterer med Acrobat Professional ved at gå til Tools > Print Production > Convert Colors. I Acrobat Professional 8 skal du gå til Advanced > Print Production > Convert Colors.
(Det virker med CMYK)

Ingen skæremærker
Din PDF må ikke indeholde skæremærker. Hvis din PDF indeholder skæremærker, vil disse kunne ses på dit OnSiteCatalog.